Mai Mult Verde


Asociația Mai Mult Verde a luat ființă în 2008, deci este deja la vârsta la care merge pe propriile piciorușe și se face auzită. După 4 ani de proiecte verzi, dintre care, cu siguranță știți cu toții de proiectul “Grătar curat”, asociația Mai Mult Verde își continuă activitatea încurajând mai mulți voluntari să participe, mai multe firme să contribuie la menținerea verde a mediului, mai mulți oameni să devină conștienți de pământul pe care locuiesc.

Aseară, verzii au organizat un eveniment de strângere de fonduri pentru plantarea a 20000 de puieți. Aceștia vor fi plantați în zone special alese împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în scopul de a îmbunătății calitatea aerului și pentru a împiedica dezastrele naturale tot mai frecvente.

E-learn.ro a fost și el prezent, susținând activitatea verzilor împreună cu cei de la WebCrumbz. Evenimentul a luat forma unei prezentări de modă, având în vedere designerii și stiliștii români implicați:   Maria Lucia HohanRhea CostaClaudia CastraseCristian SamfiraMurmur (Andreea Bădală), Adelina IvanKinga VargaMalvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela Diaconu, Andra CliţanWilhelmina ArzTrends by Adina Buzatu, susţinuţi de Laurent Tourette şi Matrixechipa Art In Makeup şi MRA Models.

Mai multe detalii despre asociație, precum și despre programele de voluntariat puteți găsi accesând site-ul Mai Mult Verde.

, , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)


Comments are closed.