Cateva noutati


Ei da, asa cum toata presa vuieste, Prigoana divorteaza iar. Ba nu, nu asta e noutatea … ministrul de interne francez insulta rromii in continuare. Hm…parca nici asta nu mai e de actualitate. Ah da … s-a lansat noul i … dar nu :) nu vom vorbi despre acesta.

O sa va zic de cateva noutati din alte case. De exemplu Chrome pentru Android s-a actualizat, primind cateva imbunatatiri la capitolul siguranta – un sandbox mai eficient pentru utilizatorii de Android 4.1 si alte cateva fix-uri pentru toti ceilalti. De asemenea a schimbat modul in care ruleaza video-urile Youtube in pagina, permitand acum rularea full screen, si continuarea rularii chiar daca ecranul s-a blocat/deblocat. O bila alba pentru Chrome.

O alta aplicatie care a primit un update, dar care la noi nu este atat de folosita este eBay pentru Android. Cine mai face cumparaturi de-afara stie despre ce vorbesc, si o sa aprecieze schimbarea de infatisare a aplicatiei. Pe langa aspect, eBay a mai adaugat si un istoric al licitatiilor.

 

Si cu asta am cam incheiat. V-am spus ca nu o sa mentionez nimic despre lansarea noului iPhone 5 nu? Ati vazut ca am reusit? :P :)

, , , , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)