Adobe lanseaza suita de unelte HTML5 Edge


Ieri erau anuntate ca noile “Edge Tools and Services” pe blogul Adobe. Azi sunt deja disponibile la download pe Creative.Adobe.com. Este vorba de o noua suita de programe marca Adobe, realizate pentru a veni in sprijinul designerilor si dezvoltatorilor web - pentru un web frumos si modern.

Luandu-le pe rand, in ordinea numerelor de pe tricou, Edge Animate este un program pentru crearea de continut web animat si interactiv. Un mic sfat – intrati de downloadati pentru ca este gratuit, si asta nu se intampla prea des la Adobe :).

Edge Code este destinat codarii HTML, CSS si JavaScript. Aduce CSS preview, editare rapida, formand o unealta ce “intelege” relatia dintre HTML, CSS si JavaScript. Este disponibil in prezent ca preview.

Edge Inspect este un instrument indispensabil pentru a examina, verifica si corecta continutul web pe dispozitivele mobile.

Edge Web Fonts reprezinta de fapt o biblioteca de fonturi, deservite de Typekit – ceea ce asigura performanta inalta si stabilitate. Un alt avantaj este ca serviciul este gratuit.

PhoneGap Build este un serviciu gazduit, pentru a crea cu usurinta aplicatii web pentru dispozitive mobile, folosind framework-ul PhoneGap.

Faceti-va timp si aruncati un ochi pe ele. Cu siguranta veti gasi ceva pe plac, si veti vedea cu alti ochi web-ul.

Spor :) !

, , , , , , , , , , ,

  1. #1 by Hair Treatment on October 17, 2012 - 7:28 am

    Amazing article. I desire you up-to-date your blog significantly more often, I just cannot seem to be to acquire adequate of your blog. I preserved your blog in my bookmarks. Would it be feasible to do a guest post sometime?…

(will not be published)