MobileFirmware – Roms. Kernels. Mods.


Asa se numeste rezultatul unei initiative romanesti din domeniul softurilor pentru dispozitive mobile. MobileFirmware¬†este “locul de intalnire” al kernel-urilor si MOD-urilor custom pentru Android. Site-ul a aparut din necesitatea de a avea disponibile intr-un singur loc cat mai multe din ROM-urile, kernel-urile si MOD-urile custom dezvoltate pentru dispozitivele Android.

Partea frumoasa este ca pentru a avea acces la aceste resurse, nu trebuie decat sa va inregistrati, putand astfel descarca gratuit, in limita a 3 descarcari pe zi. De asemenea, daca sunteti dezvoltator, puteti contribui la cresterea bazei de date, neavand nici o restrictie la numarul de descarcari.

Partea si mai frumoasa este ca, daca nu sunteti dezvoltator, dar totusi doriti sa ajutati la cresterea volumului de informatii oferite, precum si a calitatii serviciilor pe site, puteti sa va faceti un cont VIP, fara limita de viteza sau restrictie la descarcari, contra sumei (realmente) modice de 2.99$/an. Acest cont VIP va sustine financiar site-ul pentru ulterioare imbunatatiri.

Daca sunteti interesati si doriti sa aflati mai multe, puteti citi aici, sau pe MobileFirmware.com.

, , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)