CSS pur si layout linear in Android


Weekend-ul torid care a trecut a facut ceva spatiu liber in programul meu si astfel am avut timp sa va arat ultimele descoperiri in materie de CSS. In urma unei discutii cu prietenii mei de la Webcrumbz (cei mai buni de la noi in materie de aplicatii web HTML5 si web publishing ;) ), am aflat ca, folosind doar CSS se pot realiza mult mai mult decat simple stilizari si layout-uri web. Se pot crea imagini!

Desenarea unui logo in CSS este un tutorial in care am realizat logo-ul Facebook, folosind CSS pur si nimic altceva, acesta venind in completarea cunostintelor despre HTML5 si CSS3. A fost mai mult un test, o incercare, pentru a vedea daca este atat de greu pe cat pare sau nu. Pe masura ce voi aprofunda si eu notiunile, voi veni cu tutoriale noi si explicatii suplimentare cu privire la posibilitatile CSS-ului.

Lasand ce s-a intamplat in weekend la o parte, dar totodata ramanand in aceeasi sfera a layout-urilor, va invit sa cititi si ultimul tutorial al Magdei:  User Interface – Linear Layout. Este un tutorial despre cel mai simplu  layout existent pe platforma Android si anume Linear Layout.

, , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)