Bing te lasa sa cauti prin pozele prietenilor de pe Facebook


Rupand seria noutatilor despre actualizarile Google, va scriu de aceasta data despre Bing. Stiti cine este? Cu ce se ocupa? Ati auzit de/folosit vreodata Bing? :P … Google fiind ceva mai mediatizat (multumita si primarului “care este” – prietenii stie de ce) a lasat undeva in umbra motorul de cautare al Microsoft-ului.

Datorita relatiei dintre Facebook si Bing, Microsoft tocmai ce a lansat o pagina speciala de cautare Bing, prin intermediul careia veti putea cauta … da! prin pozele de pe Facebook. Minunat! Asta se intampla tinand seama de activitatea cea mai intensa de pe Facebook, si anume vizualizatul fotografiilor.

Bun, deci … intrand pe bing.com/friendsphotos vom cotrobai atat prin pozele urcate de noi, cat si prin pozele puse de ceilalti. Intrebarea fireasca ce urmeaza: “pai….si o sa gaseasca acum oricine pozele de la petrecerea de saptamana trecuta? alea pe care le vad doar eu si cei carora le-am dat permisiuni?”. Ei bine, cel putin in teorie, Nu. Microsoft anunta, si subliniaza ca vor aparea in rezultatele cautarilor doar pozele pe care tu si prietenii tai le-ati facut disponibile public.

Destul de interesant … hai sa vedem ce poze a mai pus lumea :).

, , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)


Comments are closed.