Google Play are functionalitati noi


De zilele trecute am observat ca s-a schimbat ceva in felul in care arata Google Play, insa nu am dat mare importanta. Azi am intrat in cont, cautand o aplicatie instalata cu ceva timp in urma, si am constatat ca au aparut niste imbunatatiri. Vechea afisare “trantea” la modul cel mai simplu o lista cu toate aplicatiile instalate vreodata pe dispozitivul asociat contului Google. Nu prea stiai unde sa te uiti, daca aplicatia inca este instalata, sau ce se intampla cu ea.

In prezent, exista doua sectiuni: Apps installed on… si Other apps in my library. Adica Google a decis sa ne usureze putin rasfoirea aplicatiilor, impartindu-le in aplicatii instalate pe dispozitiv in momentul afisarii si lista aplicatiilor care au fost anterior instalate.

 O alta functionalitate, extrem de utila, este posibilitatea actualizarii si a dezinstalarii aplicatiilor direct din contul Google Play de pe PC. Exact ca la instalare, Google te anunta ca aplicatia are acces la anumite informatii sau procese si esti rugat sa confirmi prin Update.

 Similar, in cazul dezinstalarii, esti rugat sa confirmi prin Uninstall.

 

, , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)