Google a publicat changelog-ul oficial pentru Jelly Bean


In loc sa lanseze o versiune complet noua a sistemului de operare Android, Google prefera sa dea update-uri progresive, dar consistente. Astfel de cateva saptamani a fost data spre folosinta versiunea 4.1 Jelly Bea, ce demonstreaza un efort imens din partea echipei de dezvoltatori de la Google, in vederea imbunatatirii performantelor sistemului de operare.

 

Sambata a fost publicat changelog-ul acestor schimbari. Pentru cei ce nu cunosc terminologia, acesta se refera la intreg desfasuratorul de update-uri si schimbari aduse ultimei versiuni, in raport cu cele anterioare.

Pe scurt, Google a imbunatatit performanta generala a sistemului, a randarilor video (incluzand aici animatiile, tranzitiile intre paginile de meniu sau ecrane) sau modul in care se administrau resurselor. Apoi a adus o interfata mai rapida, a imbunatatit aplicatiile cele mai folosite precum camera, calendarul, agenda sau browser-ul.

Va las sa descoperiti mai multe citind articolul Changelog-ul pentru Android 4.1 Jelly Bean publicat de Google  de pe Androider.ro.

, , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)