Vreme de … stat in casa si scris tutoriale


Aparent, conditiile atmosferice din ultima perioada au avut si un efect pozitiv, cel putin in ceea ce priveste statul in casa si abundenta de timp liber care a rezultat din acesta. Pe parcursul weekend-ului kheops a fost extrem de productiv si ne-a imbogatit suita de tutoriale cu inca 3 lectii noi de grafica tridimensionala.

Mi se pare asadar normal sa ii fac putina publicitate :).

Folosind 3DS Max 2010 si in anumite situatii apeland la mult prea bine cunoscutul prieten al designerilor – Photoshop – a reusit sa ne aduca mai aproape de experienta 3D la care ravneste toata lumea.

Cutie de chibrituri, Avatar animat si cel mai recent, Efect Matrix 3D sunt 3 tutoriale in care sunt prezentate o parte din functionalitatile si tehnicile disponibile in 3DS Max, cu ajutorul carora puteti obtine obiecte simple, precum in cazul cutiei de chibrituri, sau efecte ceva mai complicate precum este “ploaia digitala” specifica trilogiei Matrix.

Ploaia, cea adevarata, nu se opreste prea curand asa ca va invit sa parcurgeti aceste tutoriale,  si sa va antrenati abilitatile 3D.

Spor!

  1. No comments yet.
(will not be published)