FastUpload Review


Am primit saptamana trecuta un mesaj de la un cititor, referitor la serviciile cloud, si am fost intrebat – pe buna dreptate – de ce nu promovez si un serviciu romanesc.

Raspunsul, daca mi se permite sa il ofer chiar aici este ca…serviciu de cloud storage romanesc, nu am vazut. Insa ce am gasit similar cu acesta si poate mult mai util in anumite cazuri este transferul de fisiere (cu precadere fisiere mari). Cu totii ne-am aflat in situatia in care aveam de trimis o arhiva de poze dupa o petrecere, sau un filmulet mai maricel, care nu putea fii trimis pe mail.

FastUpload ne permite sa facem asa ceva, si este romanesc! Cand am intrat, deja ma gandeam: “…cu siguranta imi trebuie un cont ca sa pot urca fisiere mai mari de 1Gb…“, “…cu siguranta am restrictie la un numar de fisiere…” sau “…sa vezi ce viteza luminii stinse o avea upload-ul…“. Si sincer, eram pregatit sa inchid pagina.

Am intrat  la suport si am vazut urmatoarele:

Se pare ca pot trimite fisiere de pana la 1Gb si daca nu am cont, pot in schimb, odata contul facut sa trimit fisiere pana la 2Gb, iar  pentru contul premium voi putea trimite pana la 5 sau 10Gb. Si se pare ca viteza de upload e garantata, atata timp cat furnizorul de internet e si el capabil de aceeasi viteza. Tot pentru contul premium se pare ca exista si un plan de plata si totodata o promotie.

Si ca sa nu vorbesc degeaba, am si testat. Am urcat un fisier de 1.39Gb in aproximativ 6 minute.  Asta inseamna o viteza de transfer undeva la 3.4MB/s (27Mbps). Daca aveti un abonament de internet mai bun decat al meu, va puteti misca si mai bine.

Deci, e ok din punctul meu de vedere. Va las si pe voi sa vedeti cum functioneaza si ce plan va convine mai mult.

 Spor la upload!

  1. No comments yet.
(will not be published)