Spatiu de stocare gratis


Iesind din rutina cu care v-am obisnuit, m-am decis sa scriu pur si simplu cand am ceva de zis, cand vreau sa va spun si voua ce am aflat eu, cand pur si simplu simt ca trebuie sa afle si ceilalti ce am descoperit eu.

Prima postare de acest gen va fi despre un serviciu online, probabil destul de cunoscut deja, si anume Dropbox. Dropbox este un serviciu gratuit care ne permite sa ne accesam fisierele (documente importante, poze, video-uri) de oriunde ne-am afla. Spatiul pe care il primim initial este de 2 Gb , spatiu care va creste pana la 8 Gb daca invitam si alti prieteni sa se inscrie. Tot ce trebuie sa facem este sa intram pe site-ul lor, sa ne instalam aplicatia pe pc (si pe orice alt dispozitiv mai vrem sa avem disponibile fisierele – aplicatia oficiala pentru Android o puteti descarca de pe Google Play Store, fostul Android Market) si sa incepem upload-ul :).

O mica noutate vine de pe Androidadvices.com unde ni se pune la dispozitie o versiune modificata a aplicatiei pentru Android, care odata instalata, ne upgradeaza contul de Dropbox de la cei 2 Gb initiali la 23 Gb. Atentie insa, nu este o versiune oficiala Dropbox, iar spatiul de stocare de 23 Gb este valabil 2 ani, dupa care va trebui sa faceti upgrade la un cont premium :). Daca sunteti interesati, puteti citi mai multe detalii aici.

Un serviciu cloud similar, poate nu la fel de cunoscut este Box. Box ne ofera aceleasi beneficii de upload de fisiere pe care le putem accesa de absolut oriunde, de pe absolut orice dispozitiv. Spatiul de stocare implicit oferit de cei de la Box este insa mai mare, fiecare utilizator primind la inregistrare 5 Gb. Se pare ca cei de la Box sunt ceva mai generosi, lansand o promotie care oferea 50 Gb de spatiu de stocare gratis, initial pana la 31 Decembrie 2011 (doar pentru cei care detin telefoane LG sau Xperia), extinzand apoi promotia catre toti utilizatorii Android. Promotia s-a incheiat vineri, pe 23 Martie, insa pot aparea si promotii viitoare, la fel de avantajoase. Aplicatia oficiala pentru Android o puteti descarca tot de pe Google Play Store.

Spor :)!

  1. No comments yet.
(will not be published)