Am revenit!


Intr-o formula noua si imbunatatita (speram :) ), echipa E-learn.ro isi propune sa imbunatateasca si sa reia activitatea inceputa de doi ani. In pofida absentei, deloc nemotivate, de pana acum, voi, cei care ne urmariti aporape zilnic ati mentinut comunitatea vie si alerta, asa ca nu putem dacat sa va multumim si sa va aratam ca ne pasa.

Asadar, incepand cu momentul actual, vrem sa ne luam angajamentul de a fi mai aproape de voi si de a va aduce in fata tutoriale cat mai multe si mai bune, produse specifice dedicate voua, si magazine dedicate nevoilor voastre.

De acum inainte veti putea gasi in site-ul E-learn.ro, nu doar tutoriale de calitate, asa cum v-am obisnuit pana acum, dar si produse dedicate tutorialelor, componente IT&C care sa va vina in ajutor in a va putea face tutorialul de care aveti nevoie si, de ce nu, carti din care puteti aprofunda ceea ce gasiti in site-ul nostru.

Vom continua, si vom imbunatati concursurile si ne vom chinui ca premiile sa fie pe placul si utilitatea voastra intotdeauna. In schimb, vom cere de la voi tutoriale din ce in ce mai interesante si mai utile, pentru a invata si pentru a creste impreuna.

Ne puteti fi alaturi si pe Facebook si Twitter , chiar daca acum, la inceput avem o cominutate mica, suntem siguri ca in timp, cu ajutorul vostru, vom creste mari si va veti mandri cu noi.

Vrem sa va auzim parerile, opiniile si vom incerca sa le indeplinim in masura in care vom avea posibilitatea, asa ca ne puteti scrie oricand ori pe blog, ori ne puteti trimite un email in care sa ne semnalati problemele voastre. In curand, cei care sunteti abonati, veti primi un newsletter in care veti gasi noile adrese de email la care ne puteti scrie.

Toate acestea fiind spune, nu ne mai ramane altceva de facut decat sa ne punem pe treaba!

, , ,

Comments are closed.